در حال دیدن این عنوان:
1 کاربر مهمان
چارلز دیكنز |
|||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
طرفدار فانتزی سطح دوم
![]()
عضو شده از:
۱۷:۱۲ شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۸ گروه:
كاربران عضو ناظران انجمن پیام:
117
سطح : 9
پست/روز : 0 / 221
![]() |
سلام!
اینجا سایت فانتزیه ولی حیفه كه از اینجور نویسنده ها یاد نشه! مطمئنا" همه كتابای چارلز دیكنز رو خوندن! اگه برای هر كتاب تاپیك جدا باز بشه زیاد خوب نیست پس اینجا به بحث در مورد تمام كتاب های چارلز دیكنز می پردازیم. باتشكر ویرایش ناظر : چارلز جان هوفام دیکنز (به انگلیسی: Charles John Huffam Dickens)، (۷ فوریه ۱۸۱۲ - ۹ ژوئن، ۱۸۷۰)، برجستهترین رماننویس انگلیسی عصر ویکتوریا و یک فعال اجتماعی نیرومند بود. در مقام یکی از برترین نویسندگان انگلیسی زبان، از او برای داستانسرایی و نثر توانگرش و خلق شخصیتهای به یادماندنی، بسیار تحسین به عمل آمده و در طول زندگیاش محبوبیت جهانی بسیاری کسب کردهاست. از آثارش میتوان، «دیوید کاپرفیلد»، «آرزوهای بزرگ»، الیور تویست و «داستان دو شهر» را نام برد. دیکنز آثار بسیاری به صورت رمان و داستانهای کوتاه دارد. او بیشتر داستانهای معروفش مانند الیور تویست را به صورت داستانهای سریالی در روزنامهها و هفتهنامهها منتشر میکرد که بعدها به صورت کتاب جمعآوری شدند. رمانهای برجسته دیکنز: آقای پیکویک (The Pickwick Papers) ۱۸۳۷ الیور تویست، (The Adventures of Oliver Twist)۱۸۳۸ نیکلاس نیکلبی، (The Life and Adventures of Nicholas Nickleby)۱۸۳۹ مغازه عتیقهفروشی، (The Old Curiosity Shop)۱۸۴۰ بارنابی روج، (Barnaby Rudge)۱۸۴۱ سرود کریسمس، (A Christmas Carol) ۱۸۴۳ مارتین چوزلویت، (The Life and Adventures of Martin Chuzzlewit)۱۸۴۴ دامبی و پسر، (Dombey and Son)۱۸۴۸ دیوید کاپرفیلد، (David Copperfield) ۱۸۵۳ خانه غمزده، (Bleak House) ۱۸۵۳ دوران مشقت، (Hard Times: For These Times)۱۸۵۴ دوریت کوچک، (Little Dorrit)۱۸۵۷ داستان دوشهر، (A Tale of Two Cities)۱۸۵۹ آرزوهای بزرگ، (Great Expectations)۱۸۶۱ دوست مشترکمان، (Our Mutual Friend) ۱۸۶۵ عبور ممنوع، (No Thoroughfare) ۱۸۶۷ (به همراه ویلکی کالینز) اسرار ادوین درود، (The Mystery of Edwin Drood) ۱۸۷۰ ویکی پدیا -شقایق-
پیام زده شده در: ۹:۳۹ پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۸۸
ویرایش شده توسط شقایق در تاریخ ۱۳۸۸/۹/۶ ۰:۴۰:۰۲
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
پاسخ به: چارلز دیكنز |
|||||||||||
|
طرفدار فانتزی سطح سوم
![]()
عضو شده از:
۱۸:۳۸ شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۸ از یه جای همین ورا!
گروه:
كاربران عضو پیام:
243
سطح : 14
پست/روز : 67 / 339
![]() |
ببینین جناب پرنس نوادا، بهتره وقتی تاپیکی میزنی، خودت اولین کسی باشی که نظرت رو درباره اون موضوع بیان میکنی... میفهمی که چی میگم...؟
بگذریم! منم چندتایی از کتابای چارلز رو خوندم. تو اینترنت، کتاب درسی، این ور، اون ور... ولی اونی که بیشتر از همه بهم چسبید، کتابی بود که از نمایشگاه خریدم...سرود کریسمس! راستش فقط جلد کتاب و مشخصات ظاهریش بود که نظرم رو جلب کرد! نه چیز دیگه! نشر افق، یه تجدید چاپی کرده، و مجموعه داستان های چارلز دیکنز رو با طرح جدید و فوق العاده زیبا چاپ کرده: جلد سخت، عکس برجسته، ورقه های ضخیم و طلایی... یه جورایی یاد کتابای لاتین قدیمی اصل می افتین! بگذریم! به نظرم هدف اصلی چارلز دیکنز، گنجوندن نکات اخلاقی تو داستان بوده، و تو این کار هم کاملاً موفق بود! سرود کریسمس داستان پیر مردی ثروتمند و سخت دله، به نام "اسکروج"، که تو آستانه سال نوکه شهر غرق در شادی است، خودش را در تنهایی خود زندانی کرده است. ناگهان شب ها اشباحی به سراغش می آیند و اسکروج تودار و منزوی را متحول میکند...
پیام زده شده در: ۹:۵۷ یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۸۸
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
|||||||||||
|
طرفدار فانتزی سطح دوم
![]()
عضو شده از:
117
![]() |
اول سلام!
دوم اینکه در جواب دوست قبلی باید بگم:بله میفهمم شما چی میگی....من از شما معذرت میخوام که چند روز نبودم حتما" باید ازتون اجازه میگرفتم!:D من خودم عاشق این نویسنده هستم.کتاباشو خیلی دوست دارم مخصوصا" کتاب دیوید کاپرفیلد.کتاب آرزوهای بزرگ هم واقعا" قشنگ بود.و خیلی کتابای دیگش مثل الیور تویست و سرود کریسمس!منتها فکر میکنم مثل دوما شخصیت های زیادی رو وارد داستان میکنه آدم وسطاش گیج میشه مثل همین آرزوهای بزرگ.انقد کاراکتر داشت من دیگه آخرش گیج شدم! ولی در هر حال کتابای این نویسنده فوق العادن! باتشکر نوادا
پیام زده شده در: ۱۴:۴۴ یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۸۸
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
|||||||||||
|
بهترین نویسنده انجمن ها
![]()
عضو شده از:
۱۸:۳۲ جمعه ۲۴ مهر ۱۳۸۸ از تايتانيك !
گروه:
كاربران عضو ناظران انجمن مدیر مقالات پیام:
254
سطح : 14
پست/روز : 69 / 347
![]() |
اخطار تایپیک کامل شد!
از این پس تایپیکی را که ایجاد می کنید از هر نظر کامل کنید . قوانین انجمن آثار عمومی
پیام زده شده در: ۰:۴۳ جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸
|
||||||||||
انتقال
|
|||||||||||
|||||||||||
|
طرفدار فانتزی سطح اول
![]()
عضو شده از:
۱۲:۲۵:۳۱ پنجشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۸ از یه جای خیلی خیلی دور
گروه:
كاربران عضو پیام:
5
سطح : 1
پست/روز : 0 / 8
![]() |
من کتاب الیور تویست آروزو های بزرگ و دیوید کاپرفیلدش رو خوندم .
خیلی قشنگه . متنش سخت نیست . به دل می شینه . از کتاباش خوشم می یاد چون به روحیه ی مردم خیلی نزدیکه . اتفاقاتی رو که توی این دنیا می افته و خیلی ناگواره رو خیلی خوب به تصویر می کشه . گذشته ی انگلستان ، طرز رفتار مردمش ، آداب و رسوم هاشون رو خیلی خوب بیان کرده . کتاباش هم آموزنده هم ماجرایی . حوصله ی آدم رو سر نمی بره . نویسنده ی خوبیه چون خیلی خوب میتونه احساساته مردم رو توصیف کنه و به ما بفهمونه . من از قهرمان داستاناش یا همون شخصیت اوله داستاناش خیلی خوشم میاد . چون حال و روز خوبی ندارن یعنی یه جورایی دبختن ولی آخر داستان به خوشبختی بزرگ دست میابن . اینم از نظراته من مرسی لارتن
پیام زده شده در: ۱۷:۰۱:۴۱ پنجشنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۸
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
|||||||||||
|
طرفدار فانتزی سطح دوم
![]()
عضو شده از:
۱۲:۵۲:۴۴ شنبه ۲۶ دی ۱۳۸۸ از 1jaye 200r
گروه:
167
سطح : 11
پست/روز : 54 / 274
![]() |
من آرزو های بزرگشو از همه بیشتر دوست دارم
شخصیتهای داستاناش ملموسن! یعنی میشه درکشون کرد ، نثرشم خیلی روان و خوبه درکل توی هم دوره ای های خودش نویسنده ی خوبی بوده! ویرایش ناظر : دوست عزیز به محتوای پستتون بیشتر دقت کنید سعی کنید از این به بعد پستای پر بار تری بزنید . اینطور پست ها حذف میشوند ولی اگه شما یه پست بزنید و با حوصله ( نه برای زیاد کردن پست ها ) توضیح بدید همه از شما ممنون میشم و از پستتون استفاده می کنیم .
پیام زده شده در: ۱۴:۴۳:۴۲ سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸
ویرایش شده توسط کاساندا در تاریخ ۱۳۸۹/۶/۱۶ ۱۵:۵۴:۰۶
|
||||||||||
انتقال
|
|||||||||||
|||||||||||
|
بهترین عضو
![]()
عضو شده از:
۱۶:۴۵:۴۵ یکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۸ از حرف چرند بدم میاد !
گروه:
632
سطح : 22
پست/روز : 219 / 549
![]() |
خوب من فقط آرزوهای بزرگشو خوندم ولی از همون هم خیلی خوشم اومد
شخصیت ها خیلی جالب بود مخصوصا اون دختره...((اسمش یادم نیست)) موضوع جالبی داشت و آخرشم خیلی خوب تموم شد کلا من دوستش داشتم
پیام زده شده در: ۱۵:۲۹:۰۸ سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸
|
||||||||||
انتقال
|
|||||||||||
|||||||||||
|
طرفدار فانتزی سطح دوم
![]()
عضو شده از:
117
![]() |
اسم اون دختره تو آرزوهای بزرگ فکر میکنم استلا بود.
این نویسنده های کلاسیک کلا کتاباشون ماجراهای سرگرم کننده ای داره.مخصوصا چارلز دیکنز. از این به بعد اگه نظر دادید بگید دوست دارید جای کودوم شخصیت این کتابا باشین.(یکم اینجا از یکنواختی دربیاد) باتشکر نودا پ.ن:کسی اینجا فیلم الیور تویست رو دیده؟
پیام زده شده در: ۲۲:۳۲:۱۸ چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۸
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
|||||||||||
|
طرفدار فانتزی سطح اول
![]()
عضو شده از:
۰:۲۴:۴۸ چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸ از Mordor
گروه:
كاربران عضو پیام:
14
سطح : 2
پست/روز : 0 / 37
![]() |
من هم از دیکنز چند کتاب خوانده ام:
اول، سرود کریسمس خلاصه: داستان در مورد مردی خسیسی است که به هیچ چیز جز پول نمی اندیشد. و هرگز در فکر معنویات نبوده است. بعد از مرگ همکارش زیادتر خسیس می شود. اما یک روز روح همکار خود را می بیند که به او می گوید که سه روح دیگر به دیدن او خواهند آمد تا او را رهنمایی کنند. روز بعد روح اول می آید و می گوید من روح گذشته ام. لذا این مرد را (اسمش اسکروچ است) را به گذشته می برد. روز دیگر روح دیگر می آید و می گوید که من روح حال هستم لذا او را به جا های فقیر نشین می برد اما روز دیگر روح آینده می آید و اسکروج را از وقایع که ممکن اتفاق بی افتند آگاه می سازد اما این حقایق خیلی وحشتناک اند. به نظر من یک داستان عالی است و مطمئن هستم که بعد از خواندنش اشک از چشمای تان جاری خواهد شد. دوم، دیوید کاپرفیلد داستان در مورد یک پسری است که مادرش تنها زنده گی می کند اما بعد از چند وقتی مادرش تصمیم به ازدواج دوم می گیرد و این شروع بدبختی ها دیوید است. چون بعد از چندی مادرش وفات می کند. او هم از خانه فرار می کند و همین طور آواره می باشد تا این که آدرس خانه عمه اش (میس بتسی) را پیدا می کند و... این داستان هم عالی است. دیکنز به بسیار خوبی می تواند فقر را به تصویر بکشد به احتمال زیاد این داستان تصویری از زنده گی خود ش هست چون خودش هم وضعیت مالی خوبی نداشته و مجبور بوده همه فامیل را اعانه کند. سوم، الیور تویست من این کتاب را کامل ندارم اما یک خلاصه از این کتاب دارم. داستان در مورد پسری یتیمی است که در یک فقیر خانه به دنیا می آید اما بعد از به دنیا آمدن مادرش را از دست می دهد. صاحب این گدا خانه او را به یک تابوت ساز به حیث شاگرد می سپارد. الیور بعد از اینکه ظلم ها زیادی را تحمل می کند از آنجا فرار می کند و به سوی لندن حرکت می کند و با تعداد پسر بر خورد می کند که زیر نظر یک مرد یهودی به نام فاگین جیب بری می کنند. فاگین می خواهد او را هم داخل این کار کند اما... این کتاب هم کتابی جالبی است البته برای من کمی مغلق بود. کتاب داستان دو شهر را هم دارم اما تا به حال وقت نکرده ام بخوانم. چون این کتاب خیلی حجیم است و در این آواخر از خواندن این طور کتابها خسته می شوم.
پیام زده شده در: ۱۸:۰۲:۲۸ چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸
ویرایش شده توسط shaghayegh در تاریخ ۱۳۸۹/۱/۲۳ ۲۱:۴۵:۴۶
ویرایش شده توسط shaghayegh در تاریخ ۱۳۸۹/۱/۲۳ ۲۲:۲۰:۴۶ |
||||||||||
انتقال
|
|||||||||||
|||||||||||
|
طرفدار فانتزی سطح سوم
![]()
عضو شده از:
۲۰:۴۳:۳۹ دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۹ از نارنیا
گروه:
كاربران عضو پیام:
464
سطح : 19
پست/روز : 379 / 473
![]() |
چارلز دیکنز یه نویسنده ی فوق العادست!
سرود کریسمس، دیوید کاپرفیلد، الیور تویست و خیلی کتابای دیگه! من عاشق کتابای دیکنزم! نوشته هاش خیلی روونه! ویرایش ناظر : دوست عزیز به محتوای پستتون بیشتر دقت کنید سعی کنید از این به بعد پستای پر بار تری بزنید . اینطور پست ها حذف میشوند ولی اگه شما یه پست بزنید و با حوصله ( نه برای زیاد کردن پست ها ) توضیح بدید همه از شما ممنون میشم و از پستتون استفاده می کنیم .
پیام زده شده در: ۲۲:۰۳:۵۷ سه شنبه ۹ شهریور ۱۳۸۹
ویرایش شده توسط کاساندا در تاریخ ۱۳۸۹/۶/۱۶ ۱۵:۵۳:۱۳
|
||||||||||
انتقال
|
|||||||||||
شما می توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوانها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیامهای خودتان را حذف کنید